Malteški Dvori

Objekt 05

PRODANO
Poglej več

Malteški dvori

Sodobna zasnovana stanovanjska soseska “MALTEŠKI DVORI” na Polzeli se nahaja na odlični, mirni in prijetni lokaciji v samem centru kraja Polzela. V bližini so vrtec, šola, upravne, zdravstvene in storitvene dejavnosti ter nakupovalni centri.

Sončna parcela, obdana z naravo nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom izjemno ugodna pa je, s svojo geografsko lego ter hitrim dostopom do AC križa, vsem aktivnim in mobilnim stanovalcem, ki dnevno poslovno migrirajo proti Ljubljani (slabih 30 min ) ali Celju in Mariboru.

Široka izbira stanovanj

38 sodobnih stanovanj od najmanših dvosobnih kvatratur od 50m2 naprej, pa vse do štirisobnih nadstandardnih penthouse stanovanj velikosti preko 100m2.

Projekt ponuja 38 novih stanovanj,  ki  s svojo raznovrstjo (velikostjo in lego)  ter moderno zasnovo  nudijo višjo kvaliteto bivanja tako parom kakor tudi  družinam.

Pri oblikovanju smo  sledili modernim trendom v arhitekturi  ter  umestitvi objekta v sam prostor.

 Lokacija objekta ter  bližina infrastrukture nudi  najvišje ugodje bivanja tako mladim družinam,  kakor tudi  upokojencem, ki lahko dnevne opravke opravijo kar brez avtomobila.

Ravna lega brez visokih okoliščih objektov na vzhodni in južni strani nudi razkošje sonca skozi celoten dan ne glede na letni čas.

Pri snovanju  projekta smo dali veliko pozornost travnatim površinam, ki skupaj   prostranimi sosednjimi kmetijskimi zemljišči  ter gozdovi nudijo enostaven vsakdanji pobeg v naravo.

Strateška lokacija nudi hiter ter neprometen dostop do AC križa v smeri Šempetra ali preko Pariželj.

Ugodni krediti za kupce stanovanj

· ugodnejši kreditni pogoje od standardne ponudbe stanovanjskih kreditov Gorenjske banke;
· možnost zavarovanja kredita z nepremičnino;
· svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije;
· podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Sodobna gradnja

Objekt je zasnovan v obliki zalomljene črke C in v največji meri ustvarja in ohranja zelene površine. Tlorisna površina je sestavljena iz dveh delov, ki sta tudi ločena na vhod A in B. S svojo obliko objekt omogoča maksimalno osončenost teras in balkonskih lož.

Galerija

Se zanimate za nakup?

Preverite ponudbo
oskrbovanih stanovanj

Kontaktirajte nas


MALTEŠKI DVORI d.o.o.

Kidričeva ulica 24
3000 Celje